Familie helg <3

For en herlig helg jeg og jentungen har hatt! Min søster med familie bor i Lier, så det går naturlig nok litt tid mellom hver gang vi møtes. 

Nå er det bare en måneds tid siden sist vi traff de, så det er jo ikke veldig lenge siden. Da var vi i bryllupet deres i Polen og feiret de etter alle kunstens regler.

Nå har de hatt seg en liten ferie her på sørlandet, hos pappa. Så i helga pakket vi snipp sekken og durte ned til Arendal for å tilbringe litt etterlengtet kvalitetstid med alle sammen. Niesa mi på 2 år er seriøst den herligste ungen som finnes (selvfølgelig nest etter mine 2 hehe). Ikke bare ser ho ut som en liten engel, men ho er altså en stor sjarmør av en annen verden. 

Svogeren min er en fantastisk god kokk,så på lørdag disket han opp med nydelig grill mat. 

Været har jo vært helt fantastisk her på sørlandet denne uka, det må bare nytes til det fulle. Vi ble sittende ute til langt på natt å skravle og kose oss. Innen vi kom oss i seng, var klokken blitt såpass mye at morgenfuglene var begynt å stå opp ;) Sånn blir det veldig ofte når vi møtes på den siden av familien. Vi er 3 søsken, som bor i hver vår del av landet. Når vi først treffes så har vi jo så masse å prate om at tiden bare flyr i fra oss. 

Søndag slo jo virkelig værgudene på stortromma, strålende sol og over 26 grader! Kan det bli bedre? Vi tilbrakte dagen dagen på verandaen og i bassenget de hadde kjøpt til jentungen. 
Jeg er jaggu heldig som er tante til denne lille skjønne hjerteknuseren <3 Det var så koselig å plaske rundt i bassenget med lille tusta , for ikke å snakke om hvor deilig det var å få kjølt seg ned litt. Vi var alle bortsett fra pappa, ivrige brukere av dette bassenget. Jeg å jentungen vurderer faktisk å gå til anskaffelse av et selv til å ha på plenen her hjemme. Litt rart å ha badebasseng når man ikke har som småunger, men nå er ikke vi som alle andre hehe. 
Vi var ikke hjemme før halv ti på kvelden i går, da hadde de fremdeles mange timer foran seg i bil hjem til Lier. 

Jaggu godt lillesøs er ung, jeg tror ikke jeg hadde orket den lange kjøreturen etter å ha hatt så få timer på øyet som vi hadde natta før. Det er jo litt artig at ho bare er 2 år eldre en sønnen min :) Jeg fikk melding i ett tiden i natt at de var kommet seg trygt hjem. Vil nok tro de er en smule slitne i dag de også. Heldigvis ikke lenge til de skal ha ferie og kommer til sørlandet igjen. Vi gleder oss allerede til å treffe de igjen <3

 

følg gjerne liksomfruen på facebook og instagram for oppdateringer.

 

Ha en kjempe fin dag videre :) Klem fra Anne Sissel :)

#søster #sommer #familie 

 

4 kommentarer

Ane Benedicte

19.06.2017 kl.20:45

Det såg superkoselig ut!

liksomfruen

19.06.2017 kl.22:28

Ane Benedicte: Det var det virkelig :)

The Jacobsens

21.06.2017 kl.00:26

Takk for to vidunderlige dager sammen! Var godt å se dere igjen :) Husfar takker for kokke-komplimentet ;-)

liksomfruen

21.06.2017 kl.00:54

The Jacobsens: Ditto <3 <3 <3 Vi gleder oss allerede til neste gang dere kommer og selvfølgelig til at husfar skal lage deilig middag til oss igjen ;) Kjempe glad i dere <3 :*

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

40, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits