Mitt aller største forbilde <3

I dag var jeg opp på sykehjemmet å besøke min skjønne bestemor på 90 år. Hun er min store helt og mitt største forbilde, en mer fantastisk dame finner du ikke!

Jeg er skilsmissebarn så i oppveksten hadde jeg en mor som  gikk på skole for å utdanne seg til hjelpepleier. Samtidig som hun tok kveldsvakter på sykehjemmet  for å forsørge oss. Dagene til mamma bestod i skole fra morgen for så å dure rett på jobb når den var ferdig, så ho var ikke hjemme før i 11 tiden på kvelden i en 3 års periode.

Når hun var ferdig utdannet var det skiftarbeid,  i  så og si hele min oppvekst har jeg gått inn og ut av bestemors hus  som har vært mitt andre hjem.

Denne fantastiske dama jeg er så utrolig heldig å kunne kalle bestemor,har levd og åndet for sin familie i alle år. Et mer elskverdig og tålmodig menneske tror jeg virkelig ikke du finner! Hun har stilt opp for oss alle uansett hva det har måtte være vi har trengt. Hun har vært selve definisjonen på trygghet for meg og hele familien opp igjennom alle disse år.

Hun har vært "hele bygdas" bestemor. Alle vennene mine har bestandig kalt ho bestemor og det gjør de fremdeles den dag i dag <3 Ho har bestandig ønsket alle velkommen og tatt i mot alle med åpne armer.

Det er en helt spesiell følelse når en person som har stelt deg og hjelpt deg når du var liten, plutselig blir den som trenger det samme stell tilbake. 

FUCK DEMENS sier jeg!!! Det er en grusom følelse å år etter år se denne personen være der, men allikevel ikke være der. Misforstå meg rett, jeg er KJEMPE glad for å ha bestemor i mitt liv!!! Jeg skulle bare så sårt ønske at jeg fremdeles kunne komme med alle mine tanker, problemer, gleder og spørsmål til ho. Ho var en fantastisk lytter og en mester til å gi råd. Jeg savner det så dypt og inderlig!!! 

Jeg tenker på de som har det så mye verre. De som har nære og kjære som ikke lenger kjenner dem igjen, mitt hjerte blør for disse. 

Vi er så heldige at bestemor kjenner oss igjen, takk gode gud for det!!! Det hender ho blander oss litt, tror jeg er mamma for eksempel. Så fort jeg sier det er Anne Sissel så er det klart opp i. Ho kjenner ikke bestandig oldebarna igjen. Det er jo ikke så rart. De forandrer seg og vokser jo så fort. 

Jeg har en vond klump i magen hver gang jeg er på vei opp for å besøke bestemor . Jeg er livredd for at dagen ho overhodet ikke kjenner meg igjen er kommet. Den har heldigvis ikke det og jeg håper så inderlig den aldri kommer!!! I dag har vi hatt en fin stund sammen, besta og jeg <3

                                              

Dette bildet er tatt for et par år siden, men jeg bare elsker det nydelige smilet til bestemor på dette <3 Jeg blir så utrolig glad hver gang jeg ser det <3 Blir jeg halvparten av den damen bestemor har vært, skal jeg være strålende fornøyd! Mitt forbilde, min helt, mitt hjerte, MIN bestemor <3

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER  :)

Ha en fin kveld videre :) Klem fra Liksomfruen ;)

#blogg #forbilde #bestemor #demens #helt

6 kommentarer

Jannicke Elnæs

03.07.2017 kl.20:52

<3<3

liksomfruen

03.07.2017 kl.21:48

Jannicke Elnæs: <3 <3

Ei_heks

03.07.2017 kl.21:34

Awwwwwww....... heldige du! Og hun. Som har deg! <3

liksomfruen

03.07.2017 kl.21:49

Ei_heks: Ja jeg er ufattelig heldig <3 Awww det var fint sakt av deg! :) Tusen takk skjønne du <3

Ei_heks

03.07.2017 kl.21:54

Bare sannheten! ;)

liksomfruen

03.07.2017 kl.22:00

Ei_heks: Tusen takk, skjønne du <3

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

40, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits