Helgen som gikk

Helgen oppsummert i ett bilde :pAltså morgenkåpe og sofaen på frøken Flaten. Så en utrolig spennende helg med andre ord!

Skulle egentlig vært på Di Derre konsert i går, men det ville altså ikke kroppen være med på! FML!!! Hadde gleda meg så ekstremt til det, så skikkelig nedtur det der altså. Thats life! Der kommer vel flere sjanser, får jeg håpe :)

Altså nok en, ikke mye å blogge om, blogg hehe ;) Bare ett lite livstegn og et løfte om å komme sterkere tilbake ;) 

Jeg har hatt netflix maraton disse dagene. Her kommer en anbefaling fra meg, hvis dere ikke allerede har sett den. The ranch med Ashton kutcher i hovedrollen.En knall god komiserie proppfull av kjente skuespillere. Det er en original netflix serie. Der ligger 3 sesonger ute nå. Lurer dere på å begynne på en ny serie og liker komedie, ville jeg absolutt ha startet med denne! 

Håper alle dere herlige lesere, har hatt en fantastisk helg! :)

 

Ha en herlig søndag videre :) Klem fra liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER

 for å følge meg på instagram trykk HER 

#blogg #blogging #netflix #serie

6 kommentarer

Jessica Kristiansen

16.07.2017 kl.20:15

Så fin du er!

liksomfruen

16.07.2017 kl.21:24

Jessica Kristiansen: Tusen takk, så snillt av deg :)

toveview

16.07.2017 kl.20:41

Fint å titte innom deg og se hvem du var. Det er ikke alltid vi andre har så mye å skrive om heller. Men takk for tips i forhold til Netflix. De snapchat - bildene synes jeg er så søte, og det er du også til de grader. Fin selfie!!! Syd det ikke ble Di derre da, men det kommer dager etter denne. Ha en fortsatt fin kveld!!!

liksomfruen

16.07.2017 kl.21:25

toveview: Tusen takk <3
Bare hyggelig, den serien anbefaler jeg på det varmeste! :)
Ditto! :)

Ei_heks

17.07.2017 kl.01:36

Så synd med konserten! God bedring til deg!

Stor klemmmmmm og gode ønsker underveis! :)))

liksomfruen

17.07.2017 kl.01:48

Ei_heks: Tusen takk snille du <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits