7 tips til hvordan du fanger drømmemannen!

 

NR 1. 

Kle deg lettest mulig. Hud selger vettu. Gå aller helst i bikini HELE tiden, til og med når du skal på butikken. Man vet jo som sagt aldri hvor mister right dukker opp! Man vil jo at den utkårede skal falle for utseende og kropp, ikke personligheten din! Ikke sant?

 

NR 2.

Duckface selfie´r er ett must!!! Knips så mange du kan og post vilt og uhemmet på Instagram. Dette elsker gutta. Du tiltrekker deg mest sannsynlig den rette og dere kan leve happy ever after. HALLELUJA for duckface, hvordan i alle dager skulle vi klart oss uten!?

 

NR 3.

Når vi først er inne på Instagram gjelder jo i grunn NR 1 her også. Hvis du kombinerer NR 1 og NR 2, har du garantert en vinner! Kløft, rumpe og duckface kombinert er en dødelig kombinasjon! Ingen gutter som er verdt og dele livet med, kan umulig motstå dette?!

 

NR 4.

Dette er ett knall godt tips for å fange drømme mannen med stor M. Lat som du er komplett idiot, altså sten stokk dum! En hver drømme mann vil falle som fluer for dette trikset. Har du klart å fange oppmerksomheten hans, er det EKSTREMT viktig at du fortsetter med dette til du har fått han skikkelig på kroken. Ingen mann som er noe å samle på, liker en smart dame! Dette er ENORMT viktig å huske på!

 

NR 5.

Ta deg selv EKSTEMT mye i håret! Det skal fikles intens med og gjerne kastes litt på innimellom fiklingen.Mens du gjør dette er det utrolig viktig at du gjør tre ting til samtidig. Tyggis er et must, denne skal tygges intens og heftig. Beklager, men dette blir enormt mye informasjon på en gang. Det er altså helt nødvendig at alle punktene utføres samtidig for at det skal funke! Er det alt for mye å ta inn, får du dele det opp litt og lese gjennom fler ganger, så du er sikker på at det sitter. Det siste og muligens det viktigste punktet, er altså fnising!!! Alle disse 3 tinga skal altså foregå på likt for at det skal ha noen som helst effekt! Å husk å fnis av alt, absolutt ALT han sier! Dette trikset er altså helt genialt og ingen mann i verden kan motstå dette!

 

NR 6.

Er du på byen en lørdagskveld for å tiltrekke deg mister right, er det dans som gjelder. Dette skal utføres på en veldig sexuell måte, hvis du virkelig er på jakt etter noe seriøst! Nok en gang, gjelder det selvfølgelig å ha på seg minimalt med klær. En utringning som går hele veien ned til Hønefoss, er det aller beste. Sørg også for at der er mulighet for at det kan oppstå en nipp slipp, aller helst under dansingen! Det er ENORMT viktig at dansen simulerer diverse sexuelle stillinger, mye jokking og gnikking. Den siste og viktigste delen må overhodet ikke glemmes! Du må beføle deg selv over ALT og se ut som du virkelig NYTER dette! En hver mann som ser dette tenker : wow, hun der skal bli mor til mine fremtidige barn!!!

 

NR 7.

Holdt faktisk på å glemme det aller viktigste her! Sminke! Ett tonn med sminke! Når du tror du har tatt nok, dobler du det. Da skal du være innafor! En hver mann elsker at du overhodet ikke ser ut som deg selv. Det skal være såpass at han ikke kjenner deg igjen, første gang dere våkner opp sammen! Kjenner han deg igjen har du failet big time! 

 

 

Med disse triksa og tipsa drar du garantert drømme mannen med stor M i havn! Du tiltrekker deg garantert en smart, dyp, omsorgsfull,og familiekjær type som med sikkerhet vil tilbringe livet sitt med deg! 

Lykke til med jakten alle sammen! Å husk, ingen av punktene må hoppes over hvis du vil lykkes! 

  

For den det måtte ha gått hus forbi, benyttet jeg altså min sarkastiske penn når jeg skrev dette innlegget ;)

Det bør altså leses med ett ENORMT ironisk tonefall, hvis der skulle være noen tvil om det! ;)

 

PS: Å ta i mot råd fra ei som er singel, om hvordan du skal dra i havn drømmemannen, er kanskje ikke det smarteste du gjør!!! ;) Just saying ;)

 

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER

 

Ha en vidunderlig kveld :) Klem fra Liksomfruen ;)

 

#blogg #drømmemannen #lykke #mann

12 kommentarer

Jannicke Elnæs

17.07.2017 kl.18:10

da tror jeg virkelig den rette dukker opp! HAHA! Helt til virkeligheten dukker opp..

liksomfruen

17.07.2017 kl.18:12

Jannicke Elnæs: LOL ja ikke sant ;)

Andrea

17.07.2017 kl.18:21

Haha, jeg kan levende se for meg det her ;)

liksomfruen

17.07.2017 kl.23:02

Andrea: Ja du kan? hehehe ;)

Fredrikke Gustavsen

17.07.2017 kl.19:01

Hahha, herlig!!

liksomfruen

17.07.2017 kl.23:03

Fredrikke Gustavsen: Ja ikke sant? hehe ;)

Jessica Kristiansen

17.07.2017 kl.20:00

hahaha! spørs hvor lenge drømmemannen hadde holdt ut når virkeligheten traff da, haha.

Artig innlegg.

liksomfruen

17.07.2017 kl.23:03

Jessica Kristiansen: Ja var det da hehe ;)
Takker :)

Ei_heks

17.07.2017 kl.23:35

LOL

Tror du det hadde kledd meg? ;)

liksomfruen

17.07.2017 kl.23:53

Ei_heks: GARANTERT!!! ;)

Myriam

18.07.2017 kl.00:46

Jepp, AKKURAT slik tror jeg man må gå fram for å få tak i en stø og seriøs type ;-)

liksomfruen

18.07.2017 kl.01:22

Myriam: Helt klart!!! ;)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits