En av mine mange tabber!

Kom plutselig til å tenke på en av de mange blemmene jeg har gått på opp igjennom. Jeg har heldigvis ikke noe bilde bevis på dette. Dere får ta meg på ordet og bruke fantasien deres for å prøve å danne dere ett bilde av hvordan jeg så ut! Når dere har fått opp ett bilde, så kan dere gange dette med 100 så tenker jeg dere nærmer dere ;)

For mange herrens år siden, måtte jeg opperere ut alle 4 visdomstennene mine. Jeg ble lagt i narkose, da deler av kjeven måtte fjernes for å få ut dævelskapet! Operasjonen var vellykket den, men denne distree liksomfruen med gullfisk hukommelse og teflon hjerne ,glemte jo selvfølgelig nok en gang at jeg ikke tåler disse selv oppløsende trådene de syr med!!! 

Nå skal det nevnes at denne fruen har EKSTREMT tannlegeskrekk!!! Med 8 deilige sting i kjeften, som skulle (i prinsippet) forsvinne av seg selv i løpet av en ukes tid, ble jeg mer og mer lekker for hver dag som gikk!

Jeg gikk rundt med ett tryne, som så mer og mer ut som ett ekorn som hadde samlet nok nøtter til 14 vintre på en gang i kinna sine! Når det var gått nesten FIRE uker, var ikke lenger tannlegen til å unngå. Trynet mitt var sprekk ferdig og jeg hadde levd på suppe lenge nok! Det var bare en ting og gjør, nemlig å krype til korset å ringe å bestille time hos mitt verste mareritt!

Kvelden før jeg skulle til tannlegen, fikk jeg den geniale ideen om å prøve noe jeg hadde lest om ett par ganger. Det hadde blitt lite søvn i denne perioden og jeg hadde to enorme Rema 1000 poser under øynene mine! Løsningen ble selvfølgelig å prøve det som var det heteste tipset på denne tiden, nemlig hemoroidekrem!!! Den skal nemlig gjøre til at blodårene trekker seg sammen og posene på magisk vis skal forsvinne som dug for solen, hvis nok. Genialt påfunn av liksomfruen, som alltid bare leser overskriften og ikke det som står med liten skrift! 

Jeg smurte inn ett TYKKT lag på disse lekre posene under øynene mine, før jeg skulle legge meg. Jeg la meg fornøyd og gledet meg til å våkne opp å se en smuuule mer normal ut. Jeg visste jo at jeg ikke kom til å se vakker ut, men tenkte jeg muligens kunne se litt bedre ut, uten disse posene. De sprekk ferdige kinna mine tok jo nok fokus, så trengte virkelig ikke disse posene i tillegg.

Jeg våknet full av nerver for tannlege besøket som stod for tur! Jeg prøvde å gni søvnen utav øynene for å våkne litt til liv. Å men inni heite helv..e å det svei!!! Dette her kan da virkelig ikke være sånn det skal føles, tenkte jeg. 

Jeg løp i full panikk inn på badet for å se hva som hadde skjedd med disse posene. Synet som møtte meg, sitter brent inn i netthinnen min for evig og alltid for å si det mildt! To søppelsekker under øynene hadde sett 100 ganger bedre ut for å si det sånn!

Jeg hadde altså fått noe som så ut som en eller annen form for forbrenning under øynene. Posene var ikke lenger blåe, de var brannbil RØDE og flasset vilt og hemningsløst! Jeg så ut som noe, som var tatt rett utav en skrekkfilm! Jeg vet ikke helt hva jeg så ut som. Du kan jo selv tenke deg. Jeg hadde så betente kjever at det så ut som jeg hadde en tennisball i hvert kinn, pluss disse blodrøde flassende øynene, at jeg så halvgal ut er tidenes underdrivelse! Jeg kunne jo skremme fanden på flat mark, med det tryne!

Det var altså så EKSTREMT flaut å sitte på det venteværelset hos tannlegen, at du vil ikke tro det! Jeg gjemte meg så godt jeg kunne, bak ett blad.

Enda verre var det når jeg skulle ut igjen! Jeg grein jo som en hysterisk unge under hele tannlege besøket! Jeg har som sakt ikke bare litt angst!!! Så fort jeg planter stumpen min ned i en tannlegestol, blir jeg rett og slett som en to åring igjen. Disse over betente stinga som skulle vært borte for 3 uker siden var alt annet en lett å få ut! De hadde gravd seg godt inn i tannkjøttet! 

Etter en det som føles som en hel evighet i tannlegestolen med hysterisk hiksting og skriking, disse knall røde posene og disse tennisball kinna ,så jeg alt annet en normal ut!

Jeg så ingen annen vei en ned i gulvet når jeg skulle gå i gjennom venterommet,for å si det sånn!

De stakkarene som satt der, må jo ha blitt skadet for livet av dette synet! Regner med de hadde mareritt i lange tider, etter dette grusomme synet! Jeg vet i alle fall at jeg hadde det ;) 

Moralen her er vel at man ALLTID skal lese det som står med liten skrift! Har jeg lært? Nei da! Går stadig på nye smeller jeg da ;)   

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

Ha en strålende dag :) Klem fra liksomfruen ;)

#blogg #skjønnhet #skjønnhetstips #humor 

18 kommentarer

due

31.07.2017 kl.17:35

hahaha. Fikk meg ene god latter her, samtidig som jeg synes veldig synd på deg ........ Jeg har ikke tannlegeskrekk, akkurat. Men jeg hater å gå til tannlegen. Jeg skal dit i august nå, uff!!!!

liksomfruen

31.07.2017 kl.17:40

due: huff misunner deg virkelig ikke!! :p Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har så enormt tannlegeskrekk. Jeg har aldri hatt hull en gang, så er jo ganske komisk ;) Den gangen jeg måtte ta visdomstennene var det 7 år siden sist jeg hadde vært hos tannlegen :p Ikke spøk å være pyse hehe

Fredrikke Gustavsen

31.07.2017 kl.17:43

Åhhh hahaha må ha vært et lekkert syn, men det hørtes jo kjempe vondt ut!!

liksomfruen

31.07.2017 kl.17:48

Fredrikke Gustavsen: Ja, det kan jeg love deg var ett syn for gudene!!! ;) Aldri følt meg så lekker i heeele mitt liv ;)
Vondt var bare forbokstaven!!!

Celina Stamper

31.07.2017 kl.18:14

Hahaha, stakkars deg!! Gruer meg til jeg må ta mine. Men jeg ønsker også narkose og ta alle samtidig!

liksomfruen

31.07.2017 kl.18:17

Celina Stamper: Huff, føler med deg!!! <3 Jeg hadde ikke gjort det uten narkose om jeg fikk en million for det hehe.
Men å ta alle fire på en gang var ganske heftig!

Lykke til klem sendes din vei :)

Unni

31.07.2017 kl.18:22

Hehe Godt man kan le av det etterpå. Hørtes fælt ut mens det stod på.

liksomfruen

31.07.2017 kl.18:24

Unni: Hehe ja det var absolutt ikke høydepunktet i mitt liv for å si det mildt ;)

Ei_heks

31.07.2017 kl.18:38

Det er stygt å le, så jeg gråter av skam. Var ikke det en genial måte å omskrive at jeg ler så jeg gråter her? O:-)

Du kan få sagt det!!! :D :D :D

Men fy så vondt det hørtes ut!

Klemmmmmmmmmmm <3

liksomfruen

31.07.2017 kl.18:42

Ei_heks: hehehe helt genialt må jeg si!!! ;)
Ja, det var mildt sagt jæv... vondt!!! Jeg gikk jo med disse tennisball kinna i flere måneder og knasket antibiotika hehe

Ditto <3

Ei_heks

31.07.2017 kl.19:15

Auda!!! :-O

liksomfruen

31.07.2017 kl.19:15

Ei_heks: LOL :p

Myriam

01.08.2017 kl.00:06

Uff, føler med deg. Har tannlegeskrekk selv, og mistet en tann tidligere i sommer, som skal borres på plass igjen i høst. Burde altså egentlig ikke lest dette innlegget... Men hemoroidekrem skal jeg nå i hvert fall ikke kline utover, verken her eller der;-)

liksomfruen

01.08.2017 kl.00:16

Myriam: Huff!!! Burde ha kommet med en advarsel dette innlegget hehe ;)

Den bør du helt klart styre unna!!! I allefall her, men trenger du den der, har den nok ikke like dramatist virkning vil jeg tro hehe ;)

Sender en haug meg varme tanker og pågangsmot i din retning <3 Du er tøff!!
Jeg mistet en stor bite av en tann for over 3 år siden. Har ennå ikke fått mannet meg opp til å gå til tannlegen med den!!! :p

Myriam

01.08.2017 kl.07:12

Det var en forbaska morellstein som knakk tanna. Dyreste morellen ever, det kommer til å koste meg 30 000 før jeg er ferdig. Så det er ikke bare psyken og munnen som har det vondt, lommeboka gråter også;-)

liksomfruen

01.08.2017 kl.15:58

Myriam: Ohoi... så dyr morell har jeg ikke hørt om før ;)
Huff, er jo heeelt vilt at det skal være SÅ dyrt å få fikset en tann!!!
Sender gode tanker til både deg og lommeboka di <3 Føler virkelig med deg <3

tl94

02.08.2017 kl.00:52

så fin blogg du har :-)

liksomfruen

02.08.2017 kl.01:04

tl94: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits