I am back! ;)

Beklager fraværet mitt her den siste uken! Hodet har vært fullt av bomull så orda har vært godt pakket inn, for å si det sånn. Nå har endelig de stakkars få hjerne cellene jeg har igjen, sånn smått begynt å bevege på seg. Jeg skal ikke skryte på meg at orda står i kø for å komme ut ennå, men de kommer snikende, ett etter ett. Jeg velger å tro at de snart står i kø og alt blir som normalt igjen. Når den tid kommer vet jeg at det blir en del sniking, så de kommer som regel ut litt hulter til bulter. Det er jo ikke noe nytt, for dere som har fulgt meg en stund ;) Bare de kommer ut, så skal jeg ikke klage på rekkefølgen de kommer i!

Jeg har ikke noe spennende nytt å skrive om, for som jeg skrev i mitt siste innlegg har denne gamle skrotten vært i horisontal stilling i lengre tid nå. Nå er maskineriet sånn SMÅTT begynt å funke litt, så satser på at det fortsetter å gå fremover!

I dag kom en fan bort til meg og lurte på om jeg hadde sluttet å blogge??? Hvor stort er ikke det liksom??? For lille meg er det i alle fall kjempe stort at noen faktisk savner bloggen min!!! Nå var det riktig nok mamma´n min, men... fan er fan!!! ;)

Nei, jeg har ikke sluttet og blogge, kommer heller ikke til å gjør det. Jeg elsker å blogge, det er ren terapi for meg. Det å få skape noe, få være kreativ og grave etter nye ideer er utrolig tilfredstillende for meg. Om det blir daglig blogging, det vet jeg ikke ennå. Jeg håper det, for det er noe jeg virkelig trenger. Jeg trenger å bruke kreativiteten min, jeg trenger og kunne drømme meg litt bort. Jeg trenger virkelig å ha det "friminuttet" fra virkeligheten og bare ha den plattformen som kun er min! 

Den er en del av min reise mot å lære meg å gjør ting for meg selv. Hele mitt voksen liv har bestått i å være mamma. Når jeg ble "voksen", altså myndig, hadde jeg bolle nummer 1 i ovnen.

Nå begynner lillesnupp på videregående, ho går 7 mils steg mot selvstendigheten og jeg trenger å finne min "stemme". Jeg må finne utav hvem jeg er, bortsett fra mamma! Det skremmer rett og slett livskitten utav meg, for jeg vet liksom ikke om ett annet!

Denne bloggen er for meg ett lite steg i riktig retning. Det er noe jeg gjør kun for meg selv! Det handler faktisk ikke om noen leser den eller ikke. Det handle om at jeg gjør noe for meg selv og skaper noe som er mitt. Det kan virke som ett lite og stusslig steg for mange, men for meg er det ett steg mot å "finne meg selv". Hvis noen leser det jeg lirker utav meg her, er det bare en kjempe bonus på toppen av steget mitt. Jeg syntes jo selvfølgelig, som alle andre kreative mennesker der ute, at det stas når noen liker det man skaper! :) 

Jeg setter enorm stor pris på hver og en av dere som klikker dere inn på bloggen og leser galskapen min!!!

PS: det kommer et mer alvorlig innlegg som jeg har skrevet på noen dager, i løpet av kvelden! 

Ha en super kveld :) Klem fra liksomfruen ;)

 

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

#blogg #mamma #kreativ #selvstendig 

8 kommentarer

frodith

10.08.2017 kl.18:52

Jeg har akkurat samme synet på blogging som deg :-) Bra du er i litt bedre form da :-)

liksomfruen

10.08.2017 kl.20:13

frodith: Tusen takk søte du <3 :)

frodith

10.08.2017 kl.20:20

Blogg har også for meg virkelig vært en plattform for å kose seg med kreative saker :-) Ha en fin kveld <3

liksomfruen

10.08.2017 kl.20:23

frodith: Det er så deilig å ha sånne ting som man kan gjør for å kan ta seg et "friminutt" fra virkeligheten og bare la kreativiteten flyte fritt :)
Ditto <3

lillesøs

10.08.2017 kl.21:56

<3

liksomfruen

10.08.2017 kl.23:00

lillesøs: <3

S

11.08.2017 kl.09:48

oh lord...she is back...

liksomfruen

11.08.2017 kl.16:04

S: Jepp, hold deg fast ;)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits