Unnskyld meg, men hva feiler det folk?!?!?!

Jeg er på mine eldre dager blitt mer og mer konfliktsky og holder meg som regel unna der jeg vet det kan bli konflikter. Jeg sier sjeldent i fra hvis det kun gjelder meg selv. Jeg er alt for redd for å uttale meg i mange sammenhenger, av frykt for å tråkke på noens tær. I denne saken som omhandler kraftig rasisme, kunne jeg virkelig ikke brydd meg mindre! Mennesker som mener de er mer verdt en andre pga hudfarge eller etnisitet, er virkelig mennesker jeg overhodet ikke trenger i mitt liv, eller vil assosieres med.  Så å tråkke på deres tær koster meg virkelig ikke en kalori!!!

Jeg takler overhodet ikke urettferdighet, mobbing eller folk som er høye på seg selv og tror de er så mye bedre en alle andre! Unnskyld språkbruken men hvem FAEN tror de at de er???

Jeg har ikke vært så mye på nett den siste uken. Har ikke fått lest noen blogger, men jeg håper og tror flere har tatt dette opp!!!

De aller fleste har nok fått med seg denne saken. Jeg snakker om Sophie Elise sin musikkvideo.

Altså, jeg er målløs!!! Vi lever i 2017 å dette burde OVERHODET ikke være noe tema lenger!!! Jeg blir rett og slett skremt og mister mer og mer troa på menneskeheten. Hvor kommer alt dette hatet fra? 

For de som mot formodning ikke skulle ha fått dette med seg, handler det om at Sophie brukte en farget mann i musikk videoen sin. Dette skulle altså lokke fram avskummet fra kjellerleilighetene sine og ta helt av! Kjærlighet på tvers av "raser" var det som skulle til for å vekke disse demonene. Er det virkelig mulig? Jeg trodde ærlig talt vi var way beyond this shit! Jeg trodde vi bevegde oss framover i tid og ikke bakover! 

Jeg er ikke dum! Jeg vet at rasisme fremdeles eksisterer! At det eksisterer i denne grad, fantes ærlig talt ikke i min villeste fantasi! Jeg er fullt klar over at der er noen grupper av disse ekstremistene, men at det var så mange rystet meg kraftig!!!

Jeg var selv inne å leste i kommentarfeltet på youtube. Jeg må innrømme at jeg ble fysisk dårlig og rett og slett vett skremt over at det fremdeles finnes så mange EKSTREME rasister der ute! Der er så utrolig mange FEIGE nettroll , som spyr rundt seg kvalme og hat ANONYMT. Det tør ikke en gang stå i sine meninger ved å vise sin identitet. I kommentarfeltet var der riktignok noen som kommenterte med fullt navn også, men det er bare en bitte liten brøkdel av nettroll som tør. Det sjokkerer meg hvor lite opplyste disse anonyme trolla er! Tror de virkelig de er anonyme og at INGEN noensinne kan finne utav hvem de er??? Har de overhodet ikke peiling på hvordan internett funker??? Jeg håper virkelig dette blir tatt tak i og ikke bare låst ned i en skuff. Kommentarfeltet på denne videoen er heldigvis stengt, så folk i det minste ikke kan fortsette å spy ut hat der. En plattform mindre de kan boltre seg på , heldigvis!

Det var kommentarer som var så drøye, at menneskene bak disse virkelig må være en trussel for samfunnet. Det var alt fra at ho var ekkel som tok på en ape, til at Hitler hadde rett. Jeg har vært å besøkt flere konsentrasjonsleirer. Jeg har vært i Auschwiz i ett rom fylt av hår fra mennesker som ble gasset i hel. Jeg har både sett og følt på kroppen, hva hat til en "menneskerase" kan gjør. At noen i det hele tatt kan si noe sånn, som at Hitler hadde rett, er helt absurd og fryktelig skremmende!

Der var så enormt mange utrolig drøye kommentarer jeg overhodet ikke vil skrive her.

Der var noen som skrev om at vi rydder ut våre "fantastiske " norske gener med rase - blandings forhold blant annet. At det "flotte" skandinaviske utseende med blondt hår og blåe øyne vil forsvinne. At vi kun vil ende opp med brune, mørk hårete folk, med brun øyne.  Ærlig talt, hva sviver opp i hodene på disse menneskene, som mener at skandinaviske jenter som er i forhold med en mørk mann, bør stå først i køen til å bli hengt??? Hva i alle dager er det for en uttalelse?

Jeg lurer på hvis noen av disse menneskene med sånne uttalelser skulle være så "uheldige" at en av ungene deres finner seg en mørkhudet å få barn med... er de virkelig så tøffe som de tror... mener de da at barnebarnet deres fortjener gasskammeret??? Mener de at sitt eget barnebarn ikke fortjener å leve? Kun fordi han/hun er noen nyanser mørkere en sin bestemor og bestefar? At datteren deres burde stå først i køen til å bli hengt, fordi hun elsket en mørkhudet mann? Hvor hjerteløse er disse menneskene bak disse kommentarene? 

En ting til jeg lurer veldig på! Er disse menneskene helt sikre på at de selv er 100 %  "hvit" rase? Er de helt sikre på at deres utkårede er det? Jeg tror virkelig ikke de tenker så langt! Hvor ironisk hadde det ikke vært om de selv stammet fra en rase miks? De fleste av oss holder knapt nok oversikt så langt tilbake som til oldeforeldre, eller hva? Så det er fullt mulig at disse idiotene kaster stein i glasshus! Man har også noe som heter KARMA! Så jeg tror virkelig det er lurt å tenke seg om ett par ganger før man handler! Karma is a bitch, you know.

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan mennesker som har en sånn tankegang er skrudd sammen! Hva får en person til å mene at de sitt liv er mer verdt en andres? Ett menneske er vel for POKKER ett menneske uansett farge og form!!! Ditt liv er ikke mer verdt, KUN fordi du har vært så heldig og privilegert og bli født i en hvit kropp!!! Vi velger ikke hvilken fasong eller farge vi blir født med, vi er ALLE samme rase. Vi er MENNESKER!!!

Sophie sin bestevenninne Fetisha, er også mørkhudet.

Denne nydelige jenta hadde ikke sovet natten etter musikkvideoen ble sluppet. Ho hadde lest i kommentarfeltet til videoen og blitt både skremt og utrolig såret. Ho har lagt ut en film , hvor ho leser noen av disse grusomme kommentarene som var kommet på musikkvideoen. Du kan selv se hvor grusomt det er HER!

Hjertet mitt blør for denne skjønne jenta og alle andre som er i samme båt som ho. Tenk å måtte sitte å få slengt sånne grusomheter til seg. Vi kan ikke forestille oss en gang, hvordan det må være å ha det sånn!!! 

Det verste er at denne videoen hvor jenta sitter å griner, leser og forteller hvor grusomt det er. Den har også blitt en lekeplass for disse forferdelige rasistene til å boltre seg på! Jeg er rett og slett målløs! Er disse menneskene født uten hjerte? Jeg lurer på hva slag oppdragelse de har fått? Hva får de utav det? Får de glede av å tråkke andre ned? Syntes de at de er kule? Får de ett kick av det? Mener de VIRKELIG det de skriver? 

Jeg blir utrolig SKEMT av disse trolla og oppriktig hjerte-knust på vegne av disse stakkars menneskene, som nok en gang skal måtte ta i mot så utrolig mye hat!!!

En av kommentarene på denne videoen til Fetisha , lyder følgende:

<< mangokiddy You should go live in Africa, if you love the outsiders so much. They would probably stretch your ugly face to be used as a drum skin. >>

En annen lyder slik:

<<Hei din jævla Kuk av et menneske,jeg vet at du tror du er noe her i verden som sprer den forpulte teorien din videre, men jeg vet selv at dere har en viktig oppgave i denne verden som kan gjøre dette samfunnet bedre. og det er å drepe dere selv>>

Der er side opp og side ned med denne typer kommentarer. Jeg er helt i sjokk!!! Mange av de er veldig grafiske og ekstremt truende! Jeg håper virkelig de anmelder dette! Sånne ting bør i 2017 ikke kunne postes på nettet uten at det får alvorlige konsekvenser!!!

Slutt å spre så mye hat, prøv heller å spre litt kjærlighet, så skal du se hvor mye bedre hverdagen blir! Vi er alle like mye verdt, uansett form og farge!!!

<3 SPRED THE LOVE <3

Ta vare på hverandre og behandl andre som du vil de skal behandle deg <3 Klem fra liksomfruen <3

 

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

 

#blogg #farger #nettroll #hat 

6 kommentarer

ill jill

10.08.2017 kl.21:28

Helt ufattelig hva mennesker klarer å spy ut av seg. Selv har jeg ikke lest disse kommentarfeltene, men fikk nok av de som var på diverse nyhetssaker rundt dette. Der var det ikke sååå ille i form av rasisme (for man kan jo være mer anonym på youtube, så lett å spy ut eder og galle der...), men en haug av mennesker som mener Sophie har bedt om dette selv og at hun kun gjør det for å skape drama. Jeg tviler ikke på at hun har gjort det som en statement, men neppe for at det skulle ha en så jævlig negativ effekt! Det er klart man vil ha oppmerksomhet når man slipper en musikkvideo, men man vil da satan meg ikke at en selv, venner eller kjente skal hetses av den grunn.

Men du tar nok ikke helt feil når det gjelder disse selvgode menneskene, sjansen for at de er 100% hvite er jo tilnærmet liten da vi vet at gener egentlig er et sammensurium fra hele verden over. Men lett å sitte hjemme bak en pc-skjerm og føle seg stor på grunn av noe så teit som rase. De menneskene må virkelig slite med å tilpasse seg i verden for å henge seg opp i noe så banalt og tragisk.

Sier som deg: Spread the love <3

liksomfruen

10.08.2017 kl.23:00

ill jill: jepp, Spread the love <3

blomsterevasheksehus

10.08.2017 kl.22:20

Helt enig, det e rett a slett skremmende ka folk kan vrenge av sæ, æ kjenne at æ får frysninge æ å. Kor va dæm i historie timen når dæm lærte om farsisme og rasisme, menneskeverd, likeverd demokrati.

Det e knapt en generasjon siden vi hadde en Hitler som begikk grusome overgrep mot menneskeheten i rase rensingens navn.

Æ trudde vi va ferdig med det, æ trudde vi va opplyst, det e jo helt absurd at sånn skal skje i 2017 og enormt provoserende!

liksomfruen

10.08.2017 kl.23:01

blomsterevasheksehus: Ja det er helt forferdelig!!!

Inger jo

11.08.2017 kl.17:13

Ufattelig at det går an.

Rene Ku Kux Klan denne oppførselen til folk.

Å ja jeg er som deg Redd. Har sett så mye merkelig på nett det siste 10 året, Så jeg holder meg for meg selv på nett. Kall meg sær, men jeg gjør det for å ikke havne i feile fingre, Som de du nevner i ditt innlegg.

Ha en fin helg,

liksomfruen

11.08.2017 kl.17:21

Inger jo: Ja det er fryktelig skremmende!
Ha en fin helg du også :)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits