Krever oppmerksomhet!

Denne lille 3 kilos babyen min vet virkelig å kreve oppmerksomhet! Hadde det vært opp til ho hadde kos vært noe man skulle få 24/7. Ho vil aller helst være i senter for all oppmerksomhet til en hver tid. Jeg skal ikke klage, der er mye kos i denne lille pelsdotten min. En hund som ikke vil ha kos, hadde ikke passet meg! En mellomting der i mot, hadde kanskje ikke vært å forakte ;)

Noen ganger er det klin umulig å få gjort noe som helst med ho i hus. Skal jeg strikke, legger ho seg oppå nøstet. Skal jeg se på noe på macen, jo da er ho der på null komma svisj! Som regel står hun en god stund foran skjermen, for å få matmor  sin oppmerksomhet. Etter å ha bedet høflig noen ganger om ho kan være så snill å gå ned, demonstrerer ho men å legge seg på tastaturet!

Så lenge jeg ikke skal skrive, så går jo det greit. Det er en helt annen historie når jeg faktisk skal det! Denne lille pelsdotten, har nemlig pågangsmotet til et lokomotiv! Har ho først bestemt seg for noe, kan INGENTING stoppe ho!!! Ikke la deg lure av at ho bare er 3 kg! Jeg skal love deg ho kan virke som en Sanktbernhard til tider! Ho vet nemlig å ta sin plass! Det trengs faktisk litt krefter for å få flyttet på ho, når ho trasser. Ho kan gjør seg tyngre en tyngst når ho har bestemt seg for det!

Om ho har strikke tøyet i hodet, eller en lader, spiller ingen rolle. Ho flytter seg IKKE før ho har fått kos! Sånn er det med den saken!

Chica er alt rukket å blitt 7 1/2 år. Ho er bare verdens beste <3 

Ha en super lørdag :) Klem fra liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

#blogg #hund #litenhund #humor 

4 kommentarer

Misha

12.08.2017 kl.22:21

Så søt!

liksomfruen

13.08.2017 kl.21:03

Misha: Ja ikke sant <3

Anne Kristin Anmarkrud

13.08.2017 kl.19:51

Ååå søte hunden.❤️ Jeg ar en katt som er helt lik. Kommer og krever oppmerksomhet til alle døgnets tider. Pusen her kommer gjerne midt på matter også. Vekker med ved å klore meg på nesa og skal ha kos. Egentlig burde jeg kanskje bare sparke henne ut av senga, men det klarer jeg ikke. ❤️😻

liksomfruen

13.08.2017 kl.21:04

Anne Kristin Anmarkrud: Er jo sååå koselig å ha de i senga da <3 Ikke fullt så gøy å bli vekt men ;)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits