Lyset på, men ingen hjemme!

Skikkelig søndags følelse på meg i dag. Har rett og slett ikke gjort noe som helst fornuftig, overhodet. Det nærmeste jeg kommer, er hjerneføde, AKA Youtube! Men andre ord, har jeg brukt dagen på å fylle hodet med masse unødvendig shit. Helt meningsløst, men du så tilfredstillende. 

Hjernen går i skikkelig slow motion her. Så det å sette på en film, som man  faktisk må konsentrere seg for å få med seg handlingen, er HELT uaktuelt! 

Ordtaket "lyse på, men ingen hjemme" passer som hånd i hanske på meg i dag ;) 

Jeg fatter ikke helt hva som skjer, men innimellom er det bare som rull gardinen går ned for full telling! Jeg regner med at jeg ikke er alene om å ha disse dagene, eller jeg håper i alle fall ikke det ;) 

Jeg skal  i det minste ikke gjør et forsøk på å skive ett langt og meningsfylt innlegg i dag, lol. Titter bare innom med et aldri så lite livstegn, for så å dykke ned i Youtube verden igjen ;)

Ha en fortsatt fin søndag :) Klem fra Liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

#blogg #Youtube

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits