Fikk endelig gjort det!

Jeg er av den typen som drøyer aaaalt for lenge med å gå til legen. Jeg tenker som regel at det går over til slutt :p Greia med det er jo når det ikke gjør det og det heller kommer mer og mer ting oppå det hele. Da blir det jo ennå verre å gå til legen, for man vil jo ikke høres ut som en totalt hypokonder heller! Så hva gjør man da? Jo da drøyer man det enda litt lenger, for å se om noe av det går over og sånn starter denne runddansen! Jeg føler liksom litt sånn at jeg plager legen, så jeg går ikke før det er ALVORLIG. Jeg tenker at om man roper ulv, ulv, blir man ikke hørt hvis det først skulle være noe virkelig ille. Jeg har aldri gått til legen med en influensa. Jeg har hatt neon hendelser hvor jeg har lagt ett par tre uker drit syk og til slutt måtte gå. Da har det vist seg å være bronkitt å sånne ting som man MÅ ha medisiner for. Skjønner ikke at jeg ikke bare kan lære meg å gå med en gang, men det syntes liksom å være vanskelig altså ;)

Jeg er sånn når jeg ligger på sykehus også. Jeg bare HATER å dra i den snora!!! Føler jeg maser som en liten unge og ender heller opp med å kave meg avgårde selv, i stede for å ringe på. Jeg hater å være avhengig av andre og føler jeg maser og er en byrde. Jeg må snart få inn i den tykke skallen min, at der er JOBBEN deres å ta seg av pasienter! NOTE TO SELF! Jeg vet det er flere som meg der ute, vi må ta oss i sammen. Flink pike syndromet MÅ vike!!! Det kommer til å ta knekken på oss en vakker dag!

Jeg savner min gamle lege som jeg måtte gi slipp på for 8 år siden. Ho hadde jeg gått til siden jeg var 15. Så ho kjente meg så godt at jeg fikk ny time før jeg gikk fra kontoret hennes. Hvis den var noen sprøyter, blodprøver eller en GU som trengtes , sa hun ikke noe om dette før jeg kom til timen. Jeg er langt over middels redd for sprøyter, som en hysterisk 2 åring sånn cirka (GU er det vel heller ikke så mange som sytes er kult! :p) . Ho visste at hvis jeg visste om det, endte det bare med at jeg avlyste timen hehe. Jeg TRENGER en sånn lege i mitt liv igjen!!! 

Jeg er en stor pyse og jeg liker heller ikke å klage. Med andre ord ikke noen god kombo når det kommer til å få dratt seg til legen!

På mandag fikk jeg endelig mannet meg opp til å bestille time , etter at mine nærmeste har mast på meg i flere måneder om å få gjort det. Så i dag fikk jeg endelig dratt den feite ræva mi til legen! Jeg fikk ett nytt prolaps i ryggen i fjord, men di siste månedene har der kommet noe som kjennes ut til å være en betennelse eller noe av den typen oppå det hele  (i alle fall noe som gjør noe så inst inni  hel... vondt). Det er en god del andre ting også som jeg har tatt opp med han for ett par år siden, som bare er blitt verre og verre. Nok om det. I dag var det selvfølgelig dataproblemer der nede, så legen var gørr stresset! Så jeg fikk selvfølgelig kun tatt opp det med ryggen og ikke noe av det andre jeg hadde tenkt. Ja, ja, jeg har nå i det minste fått begynt i en ende da ;)

Det er ikke enkelt å sitte å kommunisere med en som sitter å uffer og oier seg over at pcen er treg da. Følte vel ikke jeg fikk helt kontakt for å si det mildt!  Jeg fik nå inn noen ord innimellom og han fikk i det minste bestilt MR, så det er jo en begynnelse. Jeg får heller bestille meg ny time hos legen når jeg har vært en tur i trommelen å sjekket ståa. Får ta en ting av gangen her ;) 

For ikke å snakke om hvor dyrt det er da! Don´t get me started!!! 1600,- fløy rett utav vinduet i dag, for ett legebesøk og noen medisiner. OMG! Der var riktig nok en oppfrisknings vaksine pakket inn i den prisen, men allikevel da! Det koster å være kar! Jeg er jo nesten oppe i frikort, ved det ene besøket, jeg får trøste meg med det ;)

 

Ha en strålende dag :) Klem fra Liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

#Blogg #lege #frikort #begynnelse 

2 kommentarer

Doc&Dask

23.08.2017 kl.17:12

Du får trøste deg med at hadde det ikke vært for at vi drar til legen av og til, så hadde ikke legen hatt lønn ;) Eg var sånn før, men har lært å dra til legen når eg merker at det trengs, og jaggu har eg fått ryddet opp i noen skavanker ;)

liksomfruen

23.08.2017 kl.17:22

Doc&Dask: Ja du sier noe der ;)
I´m on a roll nå, så jeg får bare fortsette i samme sporet ;)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits