GIKK LITT BANANAS ;)

Etter ei lita uke ute av drift, var det deilig når kroppen virket litt i går. Jeg fikk endelig rust avgårde til butikken å fylt opp et heller skralt kjøleskap. Nå kan vi spise frukt og grønt til det tyter utav ørene på oss her :p

Hadde virkelig lyst på ALT i butikken, så gikk en smule bananas i den sunneste delen av butikken! Du vet den følelsen når det omtrent kun er spindelvev igjen i kjøleskapet. Da går man liksom litt i kriseberedskap når man endelig får sjans til å fylle det opp igjen. Det skjedde altså med meg i går! Nå kan jeg sikkert overleve en hel måned om en katastrofe skulle inntreffe.

Når jeg tenker meg om har jeg har sikkert nok frukt og grønt til et par familier til hvis butikken skulle gå tom eller noe! Sånn kan det altså gå når jeg slipper løs på butikken på egenhånd!

Det passet i grunn perfekt at jeg gikk litt sånn bananas i butikken i går. Det gjorde til at jeg fikk ryddet alle kjøkkenskapa i samme slengen. Jeg MÅTTE  jo det, for å få plass til alle varene! To fluer i en smekk der altså! Ikke så gæli at det ikke er godt for noe liksom ;) 

De skapene har bokstavelig talt ropt på å bli ryddet i flere måneder nå. Jeg har rett og slett bare valgt å totalt overhøre de! Nå fikk jeg altså endelig stoppet kjeften på det gnålet, for en stund i alle fall ;)

Jeg tok også en RÅSJANS her i går!!! Jeg var rett og slett så gæen at jeg rydda vekk alle sommerklærne!. Jeg vet!!! Jeg lever helt på kanten!!!

Jeg ser jo folk fyker rundt i shorts og sommertøy ennå. Som den isdronningen jeg er, har jeg ikke hatt på med noe som ligner på sommertøy en gang, på langt over en måned! Så for en fryse pinne som meg er det ikke sjans for at jeg får brukt det lell. 

I morra tenker jeg at jeg skal finne fram dunjakka! Det syntes jeg virker som en veldig god plan, her jeg sitter under pleddet og hutrer og fryser ;) 

Vinter skoa får derimot vente en stund til. Jeg er ikke heeeelt gal heller! ;)

Fra spøk til alvor her et sekund. Jeg må nok vente litt med den dunjakka, ellers er det vel fare for at jeg fryser i hel når kuldegradene setter inn. Hva skal jeg da ruste meg med liksom?! 

Ja, ja, det er bare å bite i det sure eple og innse at sommeren er over for denne gang! Like trist hvert år det der!

Riktig god helg :) Klem fra Liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER for å følge meg på instagram trykk HER 

#blogg #frukt #grønnsaker #handle #butikk #sommer #vinter #sommerklær

8 kommentarer

Ei_heks

08.09.2017 kl.16:10

God helg, frøken!

Moret meg litt når jeg logget meg inn etter clickbatet i går. Det virket! I alle fall på klikket. De bråsnudde nok skuffet, for jeg har vanlig antall lesere. ;)

liksomfruen

08.09.2017 kl.16:20

Ei_heks: Hehe, herlig! ;) riktig god helg til deg å <3 :)

Ei_heks

08.09.2017 kl.16:51

Føler meg litt slem jeg! :D

idiot.no

liksomfruen

08.09.2017 kl.17:00

Ei_heks: Tror ikke du har et slemt bein i deg jeg altså men!!!
Hilsen dust.no :*

frodith

08.09.2017 kl.16:54

Kos deg med sunne saker :-) Greit få kjøpt inn litt :-)

liksomfruen

08.09.2017 kl.17:01

frodith: Ja er jo det da, men en liten mellomting hadde ikke vært å forakte ;)

Doc&Dask

08.09.2017 kl.17:03

Haha kos deg med fullt kjøkken og god helg ;)

liksomfruen

08.09.2017 kl.17:12

Doc&Dask: Ja her skal det tydeligvis fråtses i lange tider framover ;)
Ditto <3

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits