NYTT FAMILIEMEDLEM.

Som jeg skrev i innlegget i går, har vi altså hatt en aldri så liten familieforøkelse her!
En liten filmsnutt her som viser hvordan det kan gå ;) Bare trykk på bildet under her, så spilles videoen av ;)
nnLKtl7_j2s
I dag er det en stille og rolig søndag, hvor alle familiemedlemmene skal bli kjent og vant til hverandre. Chica (hunden vår) har sovet hos mamma og de i natt, så ho fikk ikke hilse på Gulliver (dverghamsteren til lillesnupp) før i dag. Vi tenkte det var greit at ikke det ble for mye nytt for den lille stakkaren på en gang. Chica kan nemlig være litt voldsom, eller ivrig som det så fint heter ;)
 
 
Jeg vet ærlig talt ikke hvem av de som var mest redde jeg ;) Gulliver stod stiv som en pinne i ett hjørne (jeg lurer på om han prøvde seg som skuespiller, for det så ut som han spilte død), mens Chica snuste rundt, kvein og skalv som et ospeløv ;) 
Nå har de vært i samme rom i flere timer her. Så Gulliver styrer, steller og trimmer mellom power nappene sine, mens Chica ligger foran burdet å passer på! 
Ho har så lyst til å leke med han når han er våken ;)
Lurer på om det er morsinstinktet hos som kicker inn, for når han sover ligger ho der å passer på <3 
Gamla sjøl, får ikke gjort noe annet en å sitte å stirre her. Trenger ikke TV i dag, har mer en nok underholdning med disse to skjønne skapningene!
Jeg sa til lillesnupp at ho ho burde døpe han på nytt. Han burde egentlig ha hett Forrest, sånn som han løper i det hamsterhjulet sitt.
Så kunne vi sittet her å ropt "run Forrest, RUN"!!! 
 
Ha en strålende søndag :) Klem fra Liksomfruen ;)

For å følge meg på facebook klikk HER 

For å følge meg på instagram trykk HER 

På snap heter jeg blondie.as 

 

#blogg #dyr #hund #hamster #dverghamster #familie


 

12 kommentarer

10.09.2017 kl.15:35

Såååå koselig!!!❤️❤️

liksomfruen

10.09.2017 kl.15:39

Anonym: Jaaa <3

Doc&Dask

10.09.2017 kl.20:26

Så herlige da, koselig med dyr ;) Hvilken rase er Chica? Pelsen minna veldig om Tassen her sin :)

liksomfruen

10.09.2017 kl.20:29

Doc&Dask: Ja super koselig <3
Ho er blanding av pomeranian og chihuahua :)

Doc&Dask

10.09.2017 kl.20:55

Oki, ja pomme er jo tysk spisshund, Tassen er mittelspitz. Altså i utgangspunktet samme rase bare noen hakk større ;)

liksomfruen

10.09.2017 kl.20:57

Doc&Dask: Den rasen har jeg faktisk ikke hørt om før. Hvor mye veier tassen da? Chica veier i underkant 3 kg, så ikke store dama ;)

Doc&Dask

10.09.2017 kl.21:31

Det finnes fem str tysk spisshund, pomme er minst, så kommer kleinspits på ca 5-6 kg, mittelspitz på rundt 8 kg, og de to største grosspitz og wolfspitz husker eg ikke vekta på ;) Tassen har vi overtatt fra mine foreldre da pappa ble veldig allergisk, så eg leste meg litt opp på rasen fordi den er sta og utspekulert, og krever mye :p

liksomfruen

10.09.2017 kl.21:38

Doc&Dask: Oj, ja du hadde peiling! :) De små hundene har jo ENORMT stor personlighet ;) De er jo ekstremt smarte!
Ho min har en liten hjerneskade, så ho er langt fra smart hehe, men det gjør ho bare dobbelt så herlig <3 Helt umulig å lære ho noe da men :p
Hunder er jo som unger, på godt og vondt ;)
Hvor gammel er Tassen da?

Doc&Dask

10.09.2017 kl.21:55

Ja det er veldig mye hund i spitz, og de er helt utrolige når det gjelder å stjele mat! Han her kan tømme en pose potetgull på 3 min uten en lyd! Ja det har skjedd... haha.. Tassen er to år om to uker faktisk, han er veldig vanedyr, og lærer nye ting fort. Nå nærmer jo klokka seg 22, og han er urolig fordi han vil legge seg. Innen 22 må han være i buret med døra igjen og pledd over, ellers klikker han på oss :p Eg kan ikke ha på meg dungeri bukse hjemme, det er liksom "gå bort bukse" for han, så da klikker han og tror han skal være med noe sted... snodig type ;)

liksomfruen

10.09.2017 kl.22:02

Doc&Dask: Hehe herlig <3
Ho min nærmer seg 8 år, ho er også skikkelig vanedyr!!! Når ho var lita gikk ho bestandig å la seg sammen med jentungen i 8- halv 9 tiden. Så rundt halv 9 begynner ho å mase på at vi skal legge oss ;) Ho ligger i senga hos oss ho da og ho vil jo ikke ligge der alene hehe. Har prøvd å legge ho inn mange ganger, men det går toppen et par minutter før ho kommer inn igjen å maser på at vi skal legge oss ;)
Ho har mange sånne faste vaner ho også! hehe

Doc&Dask

10.09.2017 kl.22:09

Haha ja det er veldig typisk spitz :) Vi har prøvd å ha Tassen i senga, men da blir han rett og slett forbanna...han vil selv i buret ;)

liksomfruen

10.09.2017 kl.22:16

Doc&Dask: Lol, ja de vet hva de vil!!! Jeg syntes det er så herlig med alle disse vanene ho har. Ho passer rett inn i min familie hehe. Jeg er også litt av et vanedyr ;)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits