ÅRBOKA TIL LILLESNUPP <3

I postkassa i dag, lå årboka fra Vegårshei skole. Det er et super fint minne for de å ha med seg videre i livet. Det var skikkelig koselig å sitte å lese hva som ble skrevet om hver og en av disse skjønne klassekameratene som lillesnupp har delt så mange år med!

Gamlemor sjøl ble selvfølgelig både rørt og stolt over hva de hadde skrevet om lillesnupp <3

 

Det er ikke rart jeg er stolt av ho!!! Fineste, godeste snuppa mi <3 <3 <3 

Der var ingenting som hette årbok når jeg gikk ut av skolen. Det nærmeste vi kom, var disse små passbildene som kom med når vi tok skolebilde. Der fulgte med en slags pappramme, som vi kunne lime inn bildene av klasse kompisene vi hadde fått byttet passbilder med. Nå var ikke de digitale framskritta akkurat tatt av når jeg gikk ut av grunnskolen akkurat heller. Så skulle vi laget det, hadde det nok blitt med klipp-lim-kopier funksjoner ;) Jo da, jeg er ikke så gammel at vi ikke hadde kopimaskin altså!!! 

Takk gode gud for de tekniske framskritta vi har hatt! Eneste som kan være ulempen med digitale bilder er jo at man gjerne bare lar de være nettopp digitale. Jeg var så ekstremt flink til å få laget fotobøker før, men de siste 7-8 åra har det gått helt i glemmeboka. Det dumt, for det er jo super koselig å sitte å bla i fotoalbum å mimre. Det er fort gjort å bare laste de opp på pcen og glemme de der! 

Jeg er blitt flink til å ta backup da i det minste. For mange år siden, klarte jeg nemlig det helt store. Jeg fikk sletter et par tusen bilder på pcen min. Som med alt annet, når jeg først gjør noe gjør jeg det SKIKKELIG!!! Jeg hadde altså på et eller annet mystisk vis klart å slette de helt fra harddisken. Som regel går det jo an å finne de igjen fordi om man har slettet de, men mine gikk altså tapt. Det var ordentlig surt for der var veldig mange bilder fra da ungene var små. Jeg lærte som vanlig the hard way! 

Vinter halvåret er stort sett alltid hobby tid for meg. Jeg tenker at dette halvåret skal gå med til å ordne i bilder og lage fotobøker på nett. Sånn at jeg kan få alle bildene jeg ønsker å ta vare på i papirutgave også.

Jeg har til og med ikke fått laget fotobok fra guttungens konfirmasjon ennå. Det er 7 år siden han ble konfirmert så det er jo en skam! 

Da har jeg i det minste en plan for hobby sysler i høst og vinter. Jeg har SÅÅÅÅ mye bilder at det blir litt av en jobb! Sånn er det når man er hobbyfotograf og knipser i hytt og gevær ;)

Der er riiiimelig mange tusen bilder som skal gjennomgås, sorteres og slettes, så det er bare å brette opp armene å sette i gang snart!

 

Ha en kjempe fin kveld :) Klem fra Liksomfruen ;)

 

For å følge meg på facebook klikk HER 

For å følge meg på instagram trykk HER 

På snap heter jeg blondie.as 

#blogg #minner #årbok #foto #fotobok #bilder

2 kommentarer

Marie Gjernes

11.09.2017 kl.23:57

Så koselig! :)

liksomfruen

11.09.2017 kl.23:59

Marie Gjernes: Ja ikke sant <3 :)

Skriv en ny kommentar

liksomfruen

liksomfruen

41, Vegårshei

FFF: Førti, Frodig og Freidig ;) En hverdags blogg, til en uføretrygdet alene mor i 40 åra. Jeg har en sønn som er 95 modell, som har forlatt redet og ei datter som er 01 modell, som fremdeles godt plassert i mors rede. Skriver med en noe sarkastisk blyant , da humor er mitt våpen ;) som sagt blir det en salig blanding her inne, så heng deg på :) Jeg har svart belte i dysleksi. Er en salig blanding av distre og vimsete,så dette er neppe en blogg for rettskrivnings politiet ;) For å følge meg på facebook klikk HER. For å følge meg på instagram trykk HER . for kontakt : annesisselflaten@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits